top of page

Kapcsolat

Töltsd ki a lentebb található űrlapot, és mi legkésőbb a következő munkanapon (de adott esetben akár ma is) hívni fogunk, hogy megbeszélhessük, miben és hogyan tudunk Neked segíteni.

Érdeklődő ügyfelünk részére elérhetővé tenni a szakértelemmel épített, egyéni igényekre választ adó örömteli és esztétikus KERÍTÉST.” – ezt a küldetést tűztük a zászlónkra, és mindent megteszünk, hogy sikerüljön is! 

Segíteni fogunk!

Ha kitöltöd a lenti űrlapot, egyből a tulajdonossal, Timivel fogsz  tudni beszélgetni. Azért fog keresni, hogy feltegyen pár kérdést, és alaposan megértse, hogy Neked mire van szükséged, mit szeretnél.
Csak olyan dolgokat fog ajánlani, amire tényleg szükséged van. Nem gond, ha a beszélgetés végén rájöttök, hogy Neked akár csak egy tanáccsal tudtunk csak segíteni, vagy egy új KERÍTÉSSEL, de a lényeg tudtunk segíteni, hogy közelebb kerülj a célodhoz!

1. lépés: Töltsd ki az űrlapot!

2. lépés: Telefonos felmérés

Timi felveszi veled a kapcsolatot, hogy át tudjátok beszélni, pontosan mit szeretnél, milye a kerítésed aktuális állapota, és hogy miben tudunk segíteni. Nálunk mindig az az első, hogy jól megértsük, hogy mit szeretnél, és hogy mire van szükséged.

3. lépés: Mi a megoldás?

Miután megértettük, hogy mi jelenti számodra a valódi megoldást a jelenlegi kihívásodra, prezentáljuk ezt Neked, érthető és áttekinthető módon. A folytatás rajtad áll.

Felveszem veled a kapcsolatot!

Segítségre lenne szükséged? Vagy csak információt gyűjtenél?  

 

Írj vagy hívj fel minket, örömmel adunk ingyenes konzultációt és segítünk minden kérdéssel kapcsolatban!

4. lépés - Üljünk le személyesen is átbeszélni egy kávé mellett!

SF | Ingatlan iroda

Amennyiben úgy gondolod, hogy érdemes folytatnunk és részleteiben is átbeszélni várunk irodánkban! Tudjuk, hogy a vágyaid minőségi KERÍTÉSE egy nagy döntés lehet, ahol  sok kérdés és esetleg kétség van. Ezért nyugodtan tedd fel minden kérdésed!

Hol találsz minket?

8000 Székesfehérvár Berényi út 72-100 197 épület 1 emelet 

Kapcsolatfelvétel

06 30 462 28 13 //  ajanlatkeres@perfektkerites.hu

8000. Székesfehérvár Berényi út 72-100 

197. épület I. emelet

Mintákat megtekintheti a bemutató irodánkban! Ehhez kérlek minden esetben egyeztess időpontot, mivel sokat vagyunk külső helyszínen!

bottom of page