top of page

Pozíció: Kerítés szerelő - alvállalkozó

Keresünk tapasztalt és megbízható szakembert, aki alvállakozóként tudna hozzánk csatlakozni, munkavégzés helyszíne: Székesfehérvár és kb 60-70 km-es vonzáskörzete

Az ideális jelöltnek nem kell rendelkeznie tapasztalattal a kerítés elemek felszerelése terén viszont lényeges, hogy műszaki beállítottságú legyen és magas színvonalú munkát kell végeznie. 

Kérlek görgess lejjebb a részletesebb feladatok leírásához. 

Kik vagyunk?

A cégről röviden, kik vagyunk?

A PERFEKT Kerítés Kft, a különböző anyagú, mintájú, stílusú kerítés elemek forgalmazója. Mi kiemelten fontosnak tartjuk az ügyfélközpontúságot, magas minőséget és kiszolgálást. A missziónk, az ügyfél elégedettség és bizalom felénk. 

Kiemelten fontos számunkra:

 

 1. Azokra a kérdésekre adunk választ, amelyek foglalkoztatják ügyfeleinket. Legyen szó bármilyen igényű ügyfélről, nálunk mindenkinek az a benyomása lehet, hogy mindenki azért dolgozik, hogy neki minél jobb legyen, és mindig az ügyfél az elsődleges szempont. 
   

 2. Tisztában vagyunk azzal, hogy vásárlóként olyan minőségi terméket szeretne vásárolni az ügyfél, amely maximálisan megfelel az általa fizetett összegnek és a lehető legjobb élményt nyújtsa számára.  
   

 3. Ránk találjon, egy olyan helyre, ahol garantáltan megoldást kap bármilyen kerítésigény esetén.
   

 4. Ügyfélként mindannyian értékeljük, ha minden gördülékenyen zajlik, és a kerítés az előre meghatározott ütemterv szerint készül el. Az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és biztonságban érezzék magukat, kiemelten fontos számunkra. 
   

 5. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy segítsük az ügyfeleket, akár ha egyedi megoldásokra van szüksége. Igyekszünk rugalmasan reagálni az egyedi kérésekre, hogy valóban az ügyfél igényeinek megfelelő kerítést készíthessünk számára. 
   

 6. Ügyfeleinknek a legteljesebb szolgáltatást kínáljuk, beleértve a kapu keretek készítését és a kapuk motorizálását is. Alvállalkozóink szakértelmére támaszkodva biztosítjuk a minőségi és hatékony megoldásokat.  

Milyen embert keresünk?

 • Fontosnak tartod az ügyfél elégedettségét, és képes vagy hatékonyan, ügyfélorientáltan kommunikálni az ügyfelekkel, válaszolva kérdéseikre és igényeikre. 

 • Problémamegoldó gondolkodásod van, fontos, hogy a felmerülő nehézségeket is hatékonyan kezeled, egyeztetve.

 • Hajlandó vagy, Székesfehérvár és kb.60- 70 km-es vonzáskörzetében dolgozni

 • Műszaki érzéked van, tehát viszonylag gyorsan megtanulod, az egyes kerítés típusokat, jellemzőit, illetve azok telepítését és azok optimális felszerelési módszereit.  

 • Megbízható vagy, betartod a határidőket és rendelkezel a szükséges elkötelezettséggel a munka iránt. 

 • Rugalmas és alkalmazkodó vagy ,a változó munkahelyi feltételekhez, beleértve a változó időjárási körülményeket is

 • Önálló vagy, vagyis Önnállóan képesnek kell lenned munkát végezni (vagy akár társaddal, csapatoddal)

 • Igényes vagy: azaz, magad körül tisztán tartod a munkaterületet a felszerelés folyamán, és gondolkodsz arról, hogy az eszközeid és az anyagaid redezettek legyenek. A munka befejezése után, kötelességednek érzed a környezeted tisztítását és megfelelő szemétkezelést.
   

Csak alvállalkozókat keresünk a pozícióra!

Milyen embert NEM keresünk?

 • Nincs szükségünk, negatív hozzáállású és folyton panaszkodó emberekre

 • Nem szeretjük, ha az ígéreteket nem tartod be vagy elmulasztod, figyelmen kívül hagyod a határidőket, ez hátráltatja a közöttünk lévő hatékony működést

 • Ha a kommunikációd nem megfelelő akár az ügyfelek irányába, akár felénk, ez negatívan befolyásolhatja a vállalati együttműködés eredményességét

 • Ha nem vagy, tiszteletteljes és etikus, ez számunkra elengedhetetlen viselkedés

Mik lesznek a feladataid?

01

Felmérni a telepítés helyszínét, rögzíteni a pontos méreteket, beleértve a kerítés hosszát, magasságát és esetleg más tervezési specifikációt, mindezt megfelelő irodai támogatással megkapod, amely azt jelenti, hogy vállaljuk az ügyféllel való időpontegyeztetéseket, az időrendi sorrendek kialakítását és a  helyszínek közötti logikai sorrendiséget megtartva, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Ezen információkat, emailben is megkapod, így nem kell feleslegesen időt töltened azzal, hogy ezeket adminisztráld.

02

Igazodni az ügyfél igényeihez és figyelembe venni a munka komplexiását. Itt lehet akár egyedi igény az ügyfél részéről, hogy kerítést kell bontani illetve hozzá szeretne kérni még plusz munkákat.

04

Egyeztetni a pontos méretekről, illetve a megvalósítás idejéről, vállalási határidővel Velünk

03

Kommunikálni az ügyféllel az elvégzett helyszíni felmérés eredményről, egyeztetni vele az egyéni elképzelésekről és biztosítani, hogy jól értse a tervezett munkafolyamatot és eredményt

05

Kivitelezés idejében esetleges problémák, a felmerülő nehézségeket hatékonyan kezelni , egyeztetve Velünk

06

Az elkészült munkáról fotót, 1 perces videót készíteni az ügyfél beleegyezésével

07

munkavégzés befejezte után a munkakörnyezet rendbetétele

Miért érdemes velünk dolgozni?

Azáltal, hogy velünk dolgozol, nem egy átlagos vállalkozásnál találod magad. Nálunk rendszer van.

Célunk az, hogy mindenki a lehető leginkább hatékonyan dolgozzon, ami által eredményesebbé válik.

Ez a következőket jelenti:

 • biztosítjuk az ügyfelek ellátását, így mindig lehetőséged lesz kiemelkedő munkavégzésre.

 

 • az értékesítés folyamatot mi végezzük, így te már készen kapod a megrendelést. 
   

 • a megrendelés részleteit precízen összeállítva, időben emailben megkapod, beleértve a kerítés elemek pontos specifikációit és a kivitelezés helyszínét. 
   

 • a kivitelezés teljes folyamata folyamatosan szervezve van
   

 • a munkához kapcsolódó szerződéseket intézzük, így Te csak a kivitelezésre koncentrálhatsz. 
   

 • az ügyfelekkel az elszámolást is elvégezzük, így ezzel sem kell foglalkoznod, a munkavégzés után kifizetésre került a munkadíjad.
   

 • Felejtsd el a költséges marketinget! Mi gondoskodunk az ügyfelek beáramlásáról. De ha mégis hoznál ügyfelet, az anyagköltségből való részesedési rendszerünk segíti a költséghatékony együttműködést, növelve az összefogást és a nálunk megvásárolt kerítés elemek hatékony felhasználását. 
   

 • Kizárólag alvállalkozókkal dolgozunk és hosszú távú együttműködést kínálunk. Ha elkötelezett vagy a szakmai kiválóság iránt, itt megtalálod a stabilitást.  
   

Jelentkezz az állásra!

Nagyon örülök, hogy érdeklődést mutatsz az álláshirdetésünk iránt! Ha úgy érzed, hogy az állás megfelel a tapasztalataidnak és készségeidnek, kérlek, küld el az önéletrajzodat az info@perfektkerites.hu email címre.

Ez lehetőséget ad számunkra, hogy jobban megismerjünk, és lássuk, hogyan illeszkedsz csapatunkba.
Várom a jelentkezésedet!

bottom of page