top of page
Üdvözöllek az Alumínium Állítható Lamellás (Bioklimatikus) Pergola Világában!

A kültéri életterek kialakítása és karbantartása mindig is fontos szerepet játszott az otthonok tervezésében. Azonban a változó időjárás és az egyre nagyobb igények miatt új és innovatív megoldásokra van szükségünk. Az alumínium bioklimatikus pergolák éppen ilyen megoldást nyújtanak, kombinálva a modern stílust és a praktikus funkcionalitást.

alupergola01.jpg

Miért válaszd az alumínium állítható lamellás pergolát? 3 + 1 érv

 

 1.  Változatos funkcionalitás: Alumínium lamellás pergoláink könnyedén állítható lamellákkal rendelkeznek, így egyszerűen szabályozhatod a beérkező fényt és az árnyékot az időjárásnak megfelelően. Akár esős vagy túl napos az idő, gyorsan zárhatod a lamellákat, így folytathatod a kinti tevékenységeket anélkül, hogy kényelmetlenül éreznéd magad.
   

 2. Tartósság és könnyű karbantartás: Az alumínium pergola ellenáll az időjárás viszontagságainak, mint például a tartós esőnek, fagynak, havazásnak. Továbbá könnyen tisztítható. Nem igényel karbantartást, így több időt tölthetsz a kertben vagy a teraszon, hogy kikapcsolódj és élvezd a szabadban töltött időt. Így például lehetőséged lesz kényelmesen olvasni egy jó könyvet vagy élvezni egy kellemes délutáni teát anélkül, hogy az időjárás miatt aggódnod kéne.
   

 3. Automatizált vezérlés: Az automatizált rendszerrel felszerelt alumínium lamellás pergolák könnyű és kényelmes vezérlést biztosítanak. Egyszerűen kezelhetők távirányítóval, így gyorsan alkalmazkodhatsz az időjárási viszonyokhoz. Egyetlen gombnyomással irányíthatod a pergolát anélkül, hogy fel kellene állnod vagy odamenned hozzá, így zavartalanul élvezheted a kinti beszélgetéseket.
   

 4. Extrák: Az alumínium állítható lamellás pergola számos extrával kiegészíthető, hogy még kényelmesebb legyen a kert vagy terasz élvezete. Az üveg tolóajtó eső és szél elleni védelmet nyújt, miközben átlátszó felülete megőrzi a kilátást és a természetes fényt. A ZIP árnyékoló megakadályozza a kellemetlen szúnyogcsípéseket, így zavartalanul élvezheted a kint töltött időt. Az extrák közötti választással minden időjárási viszonyok között kényelmesen és zavartalanul élvezheted a szabadban töltött időt.
   

Az alumínium állítható lamellás pergolák egyértelműen megkönnyítik és fokozzák a kültéri életterek élvezetét. A változatos funkcionalitás, a tartósság és könnyű karbantartás, valamint a kényelmes automatizált vezérlés mind hozzájárulnak a kert vagy terasz kényelmes és élvezetes kialakításához. Az extrák, mint az üvegborítás és a zip árnyékoló, pedig még további komfortot és védelmet nyújtanak az egész családnak. Válasszunk tehát bátran az alumínium állítható lamellás pergolák közül, hogy élvezhessük az otthonunk szabadban töltött időt minden évszakban!

 

 

A pergola fő jellemzői:

 • Tetőszerkezet, amely 130°-ig forgatható lamellákkal készül, lehetővé téve a maximális fény beáramlásának és az árnyékolás szabályozásának kontrollját.

 • Teljes nap és eső elleni védelem, biztosítva a szabadban tartózkodás kényelmét bármilyen időjárási viszonyok között.

 • Rejtett vízelvezetés, ami a rendszerbe integráltan biztosítja a hatékony vízelvezetést.

 • Automatizálható kialakítás, amely reagál a változó időjárási körülményekre.

 • Teljes védelem érdekében az oldalak lezárhatóak textilárnyékolóval vagy eltolható üvegfallal.

 • Mind szabadon álló, mind falhoz rögzített változatban kérhető, így tökéletesen illeszkedik különböző méretű területekhez.

 • Maximum méret: egyedi méretben a 4 m x 7 m, így alkalmas kisebb és nagyobb területek fedésére egyaránt.

 • Extrudált alumínium szerkezet rozsdamentes acél elemekkel, biztosítva a tartósságot és a stabilitást.

 • Választható színek a konstrukcióhoz és a lamellához: RAL 9006 fehér MATT vagy RAL 7016 antracit MATT. További RAL szín festése 25% felár.

 • Szabad magasság: 2500 mm, illetve van lehetőség egyedi méretezésre is

 • A rendszer megfelel a PN-EN 1090 és PN-EN 13659 szabványnak, garantálva a biztonságos és minőségi kivitelezést.
   

Árak: 

alupergola_arak.png

Az ár minden esetben tartalmazza: szerkezetet, lamellákat, motort (24V Pergola), rádió vevőt és távirányítót.

Választható színek: a konstrukcióhoz és a lemallákhoz: RAL9016 fehér MATT vagy RAL7016 antracit MATT. További szín festése: 25% felár ellenében 

A pergola led világítást nem tartalmaz.

Lamella forgási szöge: 120 fok,  Csak szabadon álló kivitelben kapható .

EXTRAKÉNT KÉRHETŐ-NAPHÁLÓ valamint ÜVEGRENDSZER

 

A fix méretű PERGOLÁKON kívül vannak egyedi méretre kapható PERGOLÁK! Ezekre egyedi árajánlatot tudunk küldeni!

Keress bizalommal!

Segítségre lenne szükséged? Írj vagy hívj fel minket, örömmel adunk ingyenes konzultációt és segítünk minden kérdéseddel kapcsolatban.

Kapcsolatfelvétel

06 30 462 28 13 //  ajanlatkeres@perfektkerites.hu

8000. Székesfehérvár Berényi út 72-100 

197. épület I. emelet

Mintákat megtekintheted a bemutató irodánkban! Ehhez kérlek minden esetben egyeztess időpontot, mivel sokat vagyunk külső helyszínen!

bottom of page