top of page
 • Writer's picturePerfekt Kerítés

Melyik kerítés típus lehet a legjobb választás?


Számos tényező befolyásolja, hogy melyik kerítéstípus lehet a legmegfelelőbb választás az otthonod körül. Kiváló minőségű kerítéselemeket kínálunk, legyen szó klasszikus vagy modern dizájnú kerítésről. A változatos kínálatunknak és tapasztalatunknak köszönhetően biztosítjuk, hogy megtaláljuk az igényeidnek legmegfelelőbb lehetőséget, legyen szó felújításról vagy új projektről.

 

 

Mi a különbség az utcafronti és az oldalkerti kerítés típusok között?

Az utcafronti kerítések általában dekoratívabb és kifinomultabb a megjelenése. Ennek az az oka, hogy az ingatlan első benyomását kívánják javítani.

Az oldalkerti kerítések inkább a praktikumra és a kert határainak meghatározására összpontosítanak. Gyakran egyszerűbb, funkcionálisabb kialakítással.

 

 

Utcafronti kerítés elemek: Alumínium kerítés elemek- 3 legfontosabb előnye

 

 1. Korrózióállóság- Természetes Pajzs a kerítésen: Az alumínium kerítés egyedülálló korrózióállóságának köszönhetően ideális választás utcafronti kerítésként. A természetes oxidréteg védelmet nyújt a nedvesség, csapadék és egyéb környezeti hatások ellen. Hosszú éveken keresztül megőrzi az eredeti állapotot.  A korrózióállóság hosszú távú védelmet biztosít, minimalizálva a karbantartási költségeket és megtartva a kerítés esztétikai vonzerejét. Ennek köszönhetően a hétvégéket nyugodtan tölthetnéd a családoddal és pihenéssel, hiszen nem kell az idődet a kerítés karbantartására fordítanod.  

 2. Időtállóság- Könnyedség és erő egyesítve: Az alumínium könnyű súlya ellenére is rendkívül tartós és strapabíró, mely lehetővé teszi, hogy hosszú távon ellenálljon a külső terheléseknek és időjárási hatásoknak. A könnyű kezelhetőséggel időt és energiát takaríthatsz meg. Az alumínium kerítés könnyű súlya és kezelhetősége, időt és energiát takarít meg a telepítés során, továbbá hosszú távon megőrzi eredeti formáját. Így nem kell attól tartanod, hogy a hétvégéket a kerítés gondozásával kelljen töltened.  

 3. Személyre szabhatóság: Az alumínium kerítés elemek széles választékban elérhetők különböződizájnokban és stílusokban, lehetővé téve a személyre szabott megjelenést és kifejezést.  A személyre szabhatóság révén az otthonod karakterét tükrözi, emellett lehetőséget ad a kreativitásnak és egyedi stílusnak. Első benyomás alapján vendégeid könnyen észreveszik majd, hogy a ház lakóit kifinomult és elegáns stílus jellemzi.

 

Legyen az otthonod modern vagy hagyományos, az alumínium kerítés elemek segítenek abban, hogy a külső környezet is tükrözze az egyéni stílusodat és hangulatodat. Fedezd fel a szabadság élményét a dizájnban, és teremts egy olyan otthont, amely valóban a tiéd.

 

 

 

Utcafronti kerítés elemek: Acél kerítés elemek

 

2 fajta acél kerítés elemünkből tudsz választani:

 • hajlított acél kerítéselem - ez növeli a kerítéselem merevségét és szilárdságát. Ezt a hajlítást az anyag formázásánál hozzák létre ezzel növelve a stabilitást.

 • acél lemez: ez egy lemez, melyek különböző felületet, formát, mintázatot kaptak. Az acél lemez lehetővé teszi, hogy megfeleljen az adott környezet esztétikai és funkcionális követelményeinek.

 

Az acél kerítés elemek tulajdonságai:

 

 1. Időtállóság: Az acél kerítés elemek strapabírók és ellenállók a korrózióval és időjárási hatásokkal szemben, mint a vihar, hó, fagy. Ez az ellenállóképesség és tartósság garantálja, hogy a kerítés hosszú távon megőrzi az eredeti állapotát és esztétikáját.  Legalább 10-15 évig karbantartásmentes szolgálatot nyújtanak, minimalizálva a hosszú távú költségeket. Az acél kerítés elemek időtállósága hosszú évekig biztosítja a karbantartásmentes védelmet, csökkentve ezzel a költségeid és gondjaidat, mint tulajdonos.

 2. Okos döntés- Pénztárcakímélő megoldás: Az acél kerítés pénztárkímélő jellege a könnyűkezelhetőségéből és gyors telepítéséből ered. Az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam kombinációja pedig lehetővé teszi, hogy élvezhesd a stílust és a funkcionalitást egyaránt, anélkül, hogy a pénztárcádat túlságosan megterhelné. Az acél kerítés időtálló és könnyen kezelhető, miközben telepítése is egyszerű, emellett az elegáns megjelenést is garantálja, mindezt pedig kedvező áron.

 3. Választékosság: Az acél kerítés elemek széles választéka modern és klasszikus dizájnokat kínál, legyen szó, az örökzöld klasszikus stílusról vagy az elegánsabb vonalakról. Lehetővé teszi, hogy az otthonod stílusához illeszkedő megoldást válaszd. A választékosság lehetőséget ad arra, hogy funkcionális és esztétikus kombinációt alkoss, emellett növeli az otthonod külső és belső arculatát.

 

Az acél kerítéselemek sokoldalúsága és stílusválasztéka révén lehetőséget teremtenek arra, hogy az otthonod külső megjelenése is harmonizáljon a belső karakterrel. Fedezd fel a tervezés szabadságát az acél elegáns formáival, és alakíts ki egy olyan otthont, amely valóban a tiéd.

 

Oldalkerti kerítés vagy Utcafronti kerítés: Trapézlemez kerítés

 

 1. Gyors telepítés: A trapézlemez kerítés gyors telepítése lehetővé teszi az otthoni kényelem azonnali élvezetét. A könnyű súly és egyszerű kialakítás minimálisra csökkenti a telepítési időt. A gyors telepítés időmegtakarítást jelent, így gyorsabban élvezheted az otthonod köré épített védelmet és esztétikus megjelenést. Nem kell hónapokat várnod, hogy kerítésed megvédje a magánszférádat. Szinte szempillantás alatt kész a kertet körbeölelő kerítés, minden eleme már a helyén lesz.

 2. Költséghatékonyság: A trapézlemez kerítés alacsonyabb kezdeti költségekkel rendelkezik, miközben hosszú távon minimalizálja a fenntartási költségeket a gondozásmentesség  révén. Az alacsonyabb költségek lehetővé teszik, hogy a megtakarított összeget más területeken használd fel, emellett hosszú távon minimalizálja a karbantartási költségeket.

 3. Stílusos védelem: A trapézlemez kerítés jellegzetes megjelenése a modern stílus és vonzerő egyedülálló kombinációját nyújtja. A kiváló minőségű anyagokból készült trapézlemezek egyedülállóformatervezéssel párosulnak, így a kerítés nemcsak hatékony védelmet nyújt, hanem esztétikailag is feldobja az otthonod környezetét. A stílusos védelem nemcsak védelmet biztosít, hanem növeli az otthonod vonzerejét is. Egy hosszú nap után, amikor megpillantod a gondosan felállított kerítést, büszkeséget érzel és elégedetten pihensz. Tudod, hogy az esztétikus kerítés nem csak most, de a jövő generációinak is meg fog felelni.

 

A trapézlemez kerítés nemcsak esztétikailag vonzó, hanem költséghatékony megoldást is kínál az otthonok számára. Az anyagok könnyű súlya és egyszerű telepítése révén minimalizálja a kezdeti költségeket, miközben a karbantartásmentesség hosszú távon tovább csökkenti a fenntartási költségeket. Így nem csak egyedi stílust teremthetsz otthonod körül, de pénzt is takaríthatsz meg hosszú távon a trapézlemez kerítéssel.

 

 

Összefoglaló:

 

Tulajdonságok

Alumínium kerítés elemek

Acél kerítés elemek

Trapézlemez kerítés

Korrózióállóság

Magas

Megfelelő

Karbantartási igény

Gondozásmentes

Alacsony

Alacsony

Telepítés könnyűsége

Viszonylag könnyű, precizitást igényel

Könnyű

Könnyű

Esztétikai megjelenés

Kiváló

Pénztárca kímélőség

Alacsony

Közepes

Magas

Élettartam

Örök életű, nem rozsdásodik


 

Ne habozz, lépj most kapcsolatba velünk, és válassz az alumínium, az acél vagy a trapézlemez kerítés közül! Csapatunk készen áll, hogy segítsen megtervezni és felállítani a Neked legideálisabb kerítést otthonod köré, ami nemcsak biztonságot és védelmet nyújt, hanem egyben stílust és eleganciát is kölcsönöz.

Tegyük együtt otthonod még biztonságosabbá és vonzóbbá!

 

 


Felveszem veled a kapcsolatot!

Segítségre lenne szükséged? Vagy csak információt gyűjtenél?  

 

Írj vagy hívj fel minket, örömmel adunk ingyenes konzultációt és segítünk minden kérdéssel kapcsolatban!


Kapcsolatfelvétel

06 30 462 28 13 //  ajanlatkeres@perfektkerites.hu

8000. Székesfehérvár Berényi út 72-100 

197. épület I. emelet

Mintákat megtekintheti a bemutató irodánkban! Ehhez kérlek minden esetben egyeztess időpontot, mivel sokat vagyunk külső helyszínen!


66 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page